Hívjon minket! +36-20-462-98-36 office@vipinvest.hu

Ingatlanfejlesztés

Ingatlan forgalmazás

Megrendelői igényekre szabott egyedi tervezésű családi házak kivitelezése Budapest agglomerációjában, kitűnő megközelítéssel nyugodt környezetben.

Megközelíthetőség és infrastruktúra:
Ráckeresztúr Budapesttől autóval 15 perc alatt elérhető, a közelben található M6 és M7 autópálya (Pest megyei matricával használható). Martonvásárra busszal lehet átjutni, ahonnan az elővárosi vonattal szintén gyorsan el lehet érni a Kelenföldi vagy a Déli pályaudvart és az ott lévő M4 és M2 metróvonalakat. Budatétényből a 17-es villamossal a teljes fonódó villamos pályák elérhetők.

Az építendő házak az aktuális energetikai szabványoknak megfelelő korszerű épületek, melyek kedvező áraikkal vonzó lehetőséget kínálnak akár nagycsaládosok részére is!

Megújuló energia használattal alacsony fenttartási költségűek. Az alapvetően 90-100 m2-es házakra a teljes CSOK felvehető (a vevő nevén történő építkezés esetén további kedvezményekkel).

Új építésű, energiatakarékos családi házak belső kialakítása a megrendelő igényei szerint készül.

N

Magas színvonalú munkák határidőre kiváló, időtálló minőségben.

N

Több éves tapasztalattal rendelkezünk generálkivitelezés, házépítés, házfelújítás, valamint lakásfelújítás és egyéb építőipari kivitelezések területén.

N

Minőségi szolgáltatásaink színvonalát emeli a megbízhatóság, a folyamatos elérhetőség és a tapasztalt szakmai háttér. Kivitelező cégünk helyi erőforrásra, saját szakember gárdára támaszkodva végzi a munkálatokat.

Generál kivitelezési szolgáltatás előnye Önnek

A kivitelezőként átvállaljuk az építkezés minden gondját kezdetektől a ház megépüléséig. Ráadásul mindezt olyan áron, ami minden tekintetben megéri Önnek, hiszen egy csomó kellemetlenségtől, stressztől, veszekedéstől kíméli meg a magát és egész családját. A tervezéstől az építési engedélyezési tervek elkészítésétől, a kiviteli tervek elkészítésén át, a kivitelezés minden munkafázisán keresztül kulcsátadásig, igény esetén teljes körű ügyintézéstől, a berendezés kiválasztásáig tart.

A munkafolyamatok koordinálása és összehangolása a MI központi feladatunk lesz.

A generálkivitelezés szolgáltatásunk tehát ezt a rengeteg folyamatot tömöríti magába annak érdekében, hogy a megrendelő elképzeléseit maradéktalanul megvalósítsa, majd a megrendelő átvehesse leendő otthonának a kulcsát.

Hívjon minket

Ha szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődést, az alábbi elérhetőségeinken keressen minket bátran!

Címünk

2465 Ráckeresztúr Szegfű u. 2/1

Telefonszám

+36 20 462 98 36

Email

office@vipinvest.hu