Hívjon minket! +36-20-462-98-36 office@vipinvest.hu

Miért fontos a Stabil Partner?

Minden embernek elemi érdeke, hogy az elképzeléseit és vágyait biztonságban és a kockázatok csökkentésével valósítsa meg. Ennek megfelelően választ magának orvost, jogi képviselőt, pénzügyi tanácsadót. Építési beruházásoknál ezért fontos hozzáértő szakembert választani.

Egy rutinos, jól képzett műszaki ellenőr nem „ellenőr és ellenfél” a beruházásban résztvevők számára. A Megrendelő részére kellő biztonságot nyújt, teljesíti elképzeléseit és érvényesíti akaratát. Ezen fő szempontok figyelembe vételével csökkenti a kockázatokat, pótolja a hiányosságokat, így sok-sok többlet költséget takarít meg Megbízója számára.

A Stabil Partner…

A Megrendelő iránti maximális lojalitása, elkötelezettsége és széleskörű szakmai tapasztalata alapján életre kelti a terveken szereplő elképzeléseket. A tervezési folyamatba bekapcsolódva képes felmérni a Megrendelői igényeket és a ki nem mondott kérdésekre is választ talál. A tervezőkkel együttműködve  szakmai ismeretei alapján optimális megoldásokra hívja fel a figyelmet.

A Stabil Partner…

A takarékosságot is figyelembe véve az elvárt minőséget, a használhatóságot és üzemeltetési igényeket összehangolja. Tárgyalási – és rábeszélő képességének segítségével meggyőzi a Tervezőt, Beruházót, hogy az általa felülvizsgált tervek alapján készülő létesítmény értékei igényes és megbízható építményt fognak eredményezni. Elkerülve a többszöri terv- és a szerződés módosításokból adódó költségnövekedést és így hasznot termel.

A Stabil Partner…

Beruházás megkezdése előtt feltárja azon hiányosságokat, vakfoltokat, melyek később félreértést eredményezhetnek, vitákat okozhatnak. A projekt akadálymentes folyamata érdekében hatósági egyeztetéseket folytat, mellyel a megvalósítás gördülékenysége biztosítható, a be nem kalkulált időbeni csúszások pedig elkerülhetőek.

A kivitelezés folyamán az élet- és vagyonvédelem, valamint a jogszabályi előírások betartatása mellett kontrollálja a költségeket és az időtartamot is a Megrendelő érdekeit védve. Rendszeres ellenőrzéseket végez, hogy felügyelje az elvárt minőség betartását, állandó elérhetőséggel kellő információval szolgál Megbízójának. A folyamatos, problémamentes kivitelezés lebonyolításával, az elvárt megtérülés biztosítása érdekében hosszú távú garanciákat biztosít a Megbízójának.

A fenti szolgáltatások alapján tehermentességet biztosít és bizalmat szerez. A jól végzett munka eredményeként hosszú távú „Stabil Partner”-i kapcsolat alakul ki Megrendelő és Műszaki ellenőr kapcsolatából.

Hívjon minket

Ha szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődést, az alábbi elérhetőségeinken keressen minket bátran!

Címünk

2465 Ráckeresztúr Szegfű u. 2/1

Telefonszám

+36 20 462 98 36

Email

office@vipinvest.hu